Junior BI Consultant

Ben jij een enthousiaste teamspeler en wil jij je graag ontwikkelen op het BI vlak? Wij bieden je alle handvatten om een vliegende start te maken met jouw carrière als BI’er!

Jouw werkplek

Thuisbasis van ProAnalytics is een prachtige locatie op landgoed Zonheuvel in Doorn. In deze inspirerende omgeving is naast de mogelijkheid o.a. een potje te voetballen, gamen en gezellig buiten te lunchen, alle ruimte voor het ontvangen van klanten en het geven van BI en Data Science trainingen.

Proef onze sfeer

Werken bij ProAnalytics betekent een warm welkom in een gezellig team met start-up mentaliteit. Vooral gedreven door de passie voor het inzetten van data om klant en mens verder te helpen. Elke vrijdag is iedereen binnen voor kennissessies, werken we aan eigen initiatieven en blijven we vaak lang hangen tijdens de vrijdagmiddagborrel. Om onze blik fris te houden en de teamband sterk gaan we naar interessante en innovatieve events op workation naar het buitenland.

Meer vacatures

Junior Data Analyst

Fulltime - Doorn

Junior Data Scientist

Fulltime - Doorn

Wie zijn wij?

ProAnalytics is werkzaam voor grote en middelgrote organisaties waar we elke keer weer waarde toevoegen door data aan het werk te zetten. Dit door het bouwen en implementeren van BI oplossingen waarbij Microsoft Power Platform/Azure een belangrijke rol speelt, door het toepassen van Data Science, geven van trainingen en advies/verandermanagement. Altijd samen met de klant.

Wat kan je verwachten?

Wanneer je bij ons aan de slag gaat staat jou allereerst een warm welkom binnen ons team te wachten. Ons team is gedreven om middels data klant en mens verder te helpen.

Als Junior BI Consultant bij ProAnalytics help jij data te ontsluiten en om te zetten naar (nieuwe) inzichten. Met je collega’s ga je naar klanten om hun vraag en behoeften scherp te krijgen. Je kijkt welke data beschikbaar is, ontsluit deze en ontwikkelt en implementeert BI oplossingen in de vorm van dashboards en management rapportages. Wellicht pas je nog Machine Learning toe om net dat beetje extra inzicht te bieden aan de klant. De kennis van de opbouw en het gebruik van de oplossing wordt altijd overgedragen aan de klant. Je ondersteunt dan ook bij trainingen om draagvlak en nieuwe werkwijzen voor de klant te borgen.

Geen zorgen als jij nog niet zo vaardig bent en aan het begin staat van jou reis naar BI Consultant, want dat is juist wat je bij ons gaat leren!

Wie ben jij?

Een enthousiaste teamspeler die zich graag wil blijven ontwikkelen op het (strategisch) advies- en BI vlak, omdat data nou eenmaal kruipt waar het gaan kan. Altijd op zoek naar de beste oplossing om de klant verder te helpen. Creatief en communicatief sterk. Gelooft dat advies geven en tegelijkertijd de mouwen opstropen en samen aan de slag gaan een gouden combinatie is. Kennisdelen is je tweede natuur. Je vindt het dan ook leuk om collega’s en medewerkers van klanten te begeleiden. Je zoekt de ruimte om je eigen ideeën te ontplooien in een omgeving waarin initiatief, kennisdeling en samenwerken gewaardeerd en aangemoedigd worden.

Wij bieden

Ontwikkeling staat bij ons centraal. We kijken samen waar jouw wensen liggen en hoe wij jou hierin kunnen ondersteunen en verder mee kunnen helpen. Elke vrijdag is iedereen binnen voor kennissessies of om te werken aan eigen initiatieven. Uiteraard sluiten wij de week af met een gezellige (digitale) vrijdagmiddagborrel. Om onze blik fris te houden en de teamband sterk organiseren we online en offline activiteiten. Wanneer het weer mogelijk is om te reizen, pakken we uiteraard onze workations in het buitenland ook weer op.

Jij neemt mee:

Bij de functie hoort:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word jij onze nieuwe BI Consultant?