Junior BI Consultant?
Start jouw data carriere bij een club die 't echt anders doet

Bij ProAnalytics krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen, jouw specialisatie te ontdekken en uitdagende projecten aan te gaan. Samen met de klant en je vaste club collega’s. Thuis, bij de klant of op ons gezellige kantoor in Doorn.

0-2 jr

werkervaring

32 – 40 uur p.w.

Doorn

Junior BI Consultant?
Start jouw data carriere bij een club die 't echt anders doet

Bij ProAnalytics krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen, jouw specialisatie te ontdekken en uitdagende projecten aan te gaan. Samen met de klant en je vaste club collega’s. Thuis, bij de klant of op ons gezellige kantoor in Doorn.

Waarom we jou nodig hebben

Onze klanten zijn heel blij met ons en daar zijn we trots op! En met blije klanten komt meer werk. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe junior BI Consultants. Collega’s die leergierig zijn en het leuk vinden met andere gedreven starters, onder senior begeleiding, aan gave data projecten te werken. Iemand die meedenkt over de groei van ons bedrijf & zin heeft in een ontspannen en avontuurlijke start up sfeer. Want alleen zo kunnen we samen verder doorgroeien.

Een snelle check, matchen we?

Je bent:

Je neemt mee:

Hier word je blij van:

We hebben een match! 100%

Oké, 100% is misschien iets te optimistisch. Maar zolang jij enthousiast wordt van deze vacature, leren wij je heel graag kennen. Ook als je nog niet alles kunt afvinken. Bij ons krijg je namelijk de tijd om je verder te ontwikkelen, je specialisatie te ontdekken en aan eigen initiatieven te werken. Dan wordt die 90% al snel 120%.

Gewoon met je LinkedIn profiel, wel zo makkelijk

Voor als je eerst even wilt kennismaken

Dit doe je als Junior BI Consultant bij ProAnalytics

Als Junior BI Consultant bij ProAnalytics help jij data te ontsluiten en om te zetten naar (nieuwe) inzichten. Met je collega’s ga je naar klanten om hun vraag en behoeften scherp te krijgen. Je kijkt welke data beschikbaar is, ontsluit deze en ontwikkelt en implementeert BI oplossingen in de vorm van dashboards en management rapportages. Wellicht pas je nog Machine Learning toe om net dat beetje extra inzicht te bieden aan de klant. De kennis van de opbouw en het gebruik van de oplossing wordt altijd overgedragen aan de klant. Je ondersteunt dan ook bij trainingen om draagvlak en nieuwe werkwijzen voor de klant te borgen.

Je week in beeld

Als je bij ons je data carrière begint, zul je in de eerste periode volledig in opleiding zijn. Daarna ga je aan steeds meer dataprojecten werken. Ontwikkeling blijft een belangrijk onderdeel, waar je ook bent in je carrière. De vrijdag staat bij ons namelijk altijd in het teken van opleiding & innovatie. Hieronder een voorbeeld om je op hoofdlijnen een idee te geven van jouw werkweek als junior na de eerste opleidingsperiode.

Maandag

Klantwerk
25%
Innovatie & Ontwikkeling
50%
Opleiding & Ontwikkeling
25%

Dinsdag

Klantwerk
100%

Woensdag

Klantwerk
75%
Opleiding & Ontwikkeling
25%

Donderdag

Klantwerk
100%

Vrijdag

Opleiding & Ontwikkeling
50%
Kennissessie
25%
Sparren & Borrelen
25%

Dit is ProAnalytics

ProAnalytics is meer dan alleen een bedrijf dat data trajecten implementeert bij (middel)grote bedrijven. We doen er elke dag opnieuw alles aan om het onzichtbare zichtbaar te maken. Waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en onze best practices. We inspireren én motiveren elkaar. Want samen kom je uiteindelijk het meest ver. 

Dit is ProAnalytics

ProAnalytics is meer dan alleen een bedrijf wat data ontsluit voor (middel)grote bedrijven. We doen er elke dag opnieuw alles aan om het zichtbare mogelijk te maken. Niet alleen met de kennis die we al hebben, maar ook met de kennis die we nog moeten opdoen. We inspireren én motiveren elkaar. Want samen kom je uiteindelijk het verst. 

Ontmoet je nieuwe collega: Joost

Senior BI Specialist

“Meer dan op andere plekken waar ik heb gewerkt, heb ik het gevoel dat ProAnalytics werkelijk vertrouwen heeft in haar medewerkers & de vrijheid geeft om jezelf te ontwikkelen in de richting die jij wilt. Ons team heeft echt de drive om samen leuke dingen te doen, om klanten te helpen en kennis te delen waardoor ik altijd op de hoogte ben van de laatste tips & trucs.”

Wil je meer weten over hoe het is om bij ProAnalytics te werken? Bel dan met Joost, hij vertelt je er graag meer over.

Plan een belafspraak met Joost >

Tijd voor actie:

#1 Solliciteer via de site

Gewoon met je LinkedIn profiel, scheelt weer

#2 Kom op gesprek

Direct met de directeur en een senior collega, dan weten we gelijk of het klikt

#3 Loop een middag mee

Kun je echt de sfeer proeven

#4 Trek de champagne open

Waarom moeilijk doen als het ook snel kan. Je hebt een nieuwe baan!

Klaar om ervoor te gaan?

Solliciteren

Hieronder kun je je CV uploaden of de link naar je LinkedIn Profiel achterlaten:

Onze grootste branches

We zorgen voor beter inzicht in declarabiliteit en afrekening, voorspellen welke zorg afgenomen gaat worden en creëeren inzicht in de oorzaken van verzuim en verloop. Allemaal met behulp van BI.

AGF

We zorgen niet alleen voor inzicht in kostprijzen en marges, maar ontdekken ook de oorzaken van claims en voorspellen het koopgedrag van klanten. Niet alleen achter de computer, maar ook met onze poten in de modder. Zo plaatsen we bijvoorbeeld sensordata in kassen om het kweekgedrag te optimaliseren.

Wat onze klanten zeggen