Junior Data Analist

Heb jij een passie voor grote hoeveelheden aan data? Kom jij dan ons team versterken?

Jouw werkplek

Thuisbasis van ProAnalytics is een prachtige locatie op landgoed Zonheuvel in Doorn. In deze inspirerende omgeving is naast de mogelijkheid o.a. een potje te voetballen, gamen en gezellig buiten te lunchen, alle ruimte voor het ontvangen van klanten en het geven van BI en Data Science trainingen.

Proef onze sfeer

Werken bij ProAnalytics betekent een warm welkom in een gezellig team met start-up mentaliteit. Vooral gedreven door de passie voor het inzetten van data om klant en mens verder te helpen. Elke vrijdag is iedereen binnen voor kennissessies, werken we aan eigen initiatieven en blijven we vaak lang hangen tijdens de vrijdagmiddagborrel. Om onze blik fris te houden en de teamband sterk gaan we naar interessante en innovatieve events op workation naar het buitenland.

Meer vacatures

Junior BI Consultant

Fulltime - Doorn

Junior Data Scientist

Fulltime - Doorn

Wie zijn wij?

ProAnalytics is werkzaam voor grote en middelgrote organisaties waar we elke keer weer waarde toevoegen door data aan het werk te zetten. Dit door het bouwen en implementeren van BI oplossingen waarbij Microsoft Power Platform/Azure een belangrijke rol speelt, door het toepassen van Data Science, geven van trainingen en advies/verandermanagement. Altijd samen met de klant.

Wat kan je verwachten?

Uiteraard staan je collega’s al klaar om jou te verwelkomen en op weg te helpen. In jouw rol als Junior Data Analist zal geen dag hetzelfde zijn. Je zal voor onze klanten aan de slag gaan met het verzamelen en controleren van hun (big) data. Vervolgens zet jij je analytische talent in om deze gegevens om te zetten naar bruikbare stuurinformatie voor de klant. Jij weet verbanden te leggen waardoor onze klanten slimmer kunnen gaan werken. Om het geheel compleet te maken, bouw jij een mooie rapportage voor de klant waar zij maar niet over uitgepraat raken.

Ontwikkeling staat bij ons centraal. Elke vrijdag is iedereen binnen voor kennissessies of om te werken aan eigen initiatieven. Uiteraard sluiten wij de week met elkaar af met een (digitale) vrijdagmiddagborrel, die je niet wilt missen. En wat je ook zeker niet wilt missen, wanneer we weer mogen reizen, is onze workation naar het buitenland. Om onze blik fris te houden en de teamband sterk gaan we elk jaar naar interessante en innovatieve events in binnen- en buitenland.

Geen zorgen als jij nog niet zo vaardig bent en aan het begin staat van jou reis als Data Analist. Dat is juist wat je bij ons gaat leren! Je kijkt er naar uit om echte bedrijfsvraagstukken op te lossen. Naast trainingen zullen we jou ook via interne en externe opdrachten on the job gaan opleiden.

Wie ben jij?

Een enthousiaste teamspeler die zich graag wil blijven ontwikkelen op het (strategisch) advies- en BI vlak, omdat data nou eenmaal kruipt waar het gaan kan. Altijd op zoek naar de beste oplossing om de klant verder te helpen. Creatief en communicatief sterk. Gelooft dat advies geven en tegelijkertijd de mouwen opstropen en samen aan de slag gaan een gouden combinatie is. Kennisdelen is je tweede natuur. Je vindt het dan ook leuk om collega’s en medewerkers van klanten te begeleiden. Je zoekt de ruimte om je eigen ideeën te ontplooien in een omgeving waarin initiatief, kennisdeling en samenwerken gewaardeerd en aangemoedigd worden.

Jij neemt mee:

Bij de functie hoort:

Word jij onze nieuwe BI Consultant?