Junior Data Consultant

Bij onze snelgroeiende start-up in de BI is geen dag hetzelfde. Je ontwikkelt jezelf in een razendsnel tempo, krijgt direct uitdagende klussen en werkt in kleine teams met inspirerende collega's.

Jouw werkplek

Thuisbasis van ProAnalytics is een prachtige locatie op landgoed Zonheuvel in Doorn. In deze inspirerende omgeving is naast de mogelijkheid o.a. een potje te voetballen, gamen en gezellig buiten te lunchen, alle ruimte voor het ontvangen van klanten en het geven van BI en Data Science trainingen.

Proef onze sfeer

Werken bij ProAnalytics betekent een warm welkom in een gezellig team met start-up mentaliteit. Vooral gedreven door de passie voor het inzetten van data om klant en mens verder te helpen. Elke vrijdag is iedereen binnen voor kennissessies, werken we aan eigen initiatieven en blijven we vaak lang hangen tijdens de vrijdagmiddagborrel. Om onze blik fris te houden en de teamband sterk gaan we naar interessante en innovatieve events op workation naar het buitenland.

Meer vacatures

Junior BI Consultant

Fulltime - Doorn

Junior Data Scientist

Fulltime - Doorn

Wie zijn wij?

ProAnalytics is werkzaam voor grote en middelgrote organisaties waar we elke keer weer het onzichtbare in de organisatie zichtbaar maken. Door het ontsluiten van data en het bouwen van dashboards waarbij Microsoft Power BI Platform & Azure een belangrijke rol spelen.

Wat kan je verwachten?

Uiteraard staan je collega’s al klaar om jou te verwelkomen en op weg te helpen. In jouw rol als Junior Data Analist zal geen dag hetzelfde zijn. Je zal voor onze klanten aan de slag gaan met het verzamelen en controleren van hun data. Vervolgens zet jij je analytische talent in om deze gegevens te ontsluiten naar bruikbare stuurinformatie voor de klant. Jij weet relevante bedrijfsvragen te stellen en verbanden te leggen waardoor onze klanten slimmer kunnen gaan werken. Om het geheel compleet te maken vertaal jij de data naar sprekende rapportages. En als de basis eenmaal goed staat ga je vooruitkijken met de data en aan de slag met scenario’s en in kaart brengen van trends.

Uitgebreid opleidingstraject

Ontwikkeling staat bij ons centraal. Als junior krijg je een opleidingstraject aangeboden waardoor je binnen enkele jaren alle benodigde certificeringen zult hebben, krijg je extra dagen & budget om jezelf te trainen in o.a. Power BI, SQL, Azure of Powerapps. Je wordt begeleidt door onze opleidingsmanager, krijgt verdiepende opdrachten, loopt mee met sectorspecifieke specialisten. Alles om jou als Junior stevig in het zadel te zetten.

Uiteraard werken wij met de nieuwste tooling. Wij werken voornamelijk met de Microsoft stack en houden de ontwikkelingen en trends nauwlettend in de gaten.

Daarnaast wordt er binnen ons kantoor ook veel kennis met elkaar gedeeld, we doen het echt samen. Elke vrijdag is iedereen binnen voor kennissessies of om te werken aan eigen initiatieven. Uiteraard sluiten wij de week met elkaar af met een (digitale) vrijdagmiddagborrel. Om onze blik fris te houden en de teamband te versterken gaan we elk jaar naar interessante en innovatieve events in binnen- en buitenland. En wat door een ieder van ons op kantoor als een hoogtepunt wordt ervaren, wanneer we weer mogen reizen, is onze workation naar het buitenland.

Wie ben jij?

Je kijkt er naar uit om echte bedrijfsvraagstukken op te lossen. Een enthousiaste teamspeler die zich graag wil ontwikkelen op het gebied van (strategisch) advies- en data. Altijd op zoek naar de beste oplossing om de klant verder te helpen. Creatief en communicatief sterk. Gelooft dat advies geven, tegelijkertijd de mouwen opstropen en samen aan de slag gaan een gouden combinatie is. Je zoekt de ruimte om je eigen ideeën te ontplooien in een omgeving waarin initiatief, kennisdeling en samenwerken gewaardeerd en aangemoedigd worden.

Jij neemt mee:

Bij de functie hoort:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Word jij onze nieuwe collega?