Junior Data Scientist

Wil jij je ontwikkelen op het gebied van Data Science in een leuk team? Super, dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw werkplek

Thuisbasis van ProAnalytics is een prachtige locatie op landgoed Zonheuvel in Doorn. In deze inspirerende omgeving is naast de mogelijkheid o.a. een potje te voetballen, gamen en gezellig buiten te lunchen, alle ruimte voor het ontvangen van klanten en het geven van BI en Data Science trainingen.

Proef onze sfeer

Werken bij ProAnalytics betekent een warm welkom in een gezellig team met start-up mentaliteit. Vooral gedreven door de passie voor het inzetten van data om klant en mens verder te helpen. Elke vrijdag is iedereen binnen voor kennissessies, werken we aan eigen initiatieven en blijven we vaak lang hangen tijdens de vrijdagmiddagborrel. Om onze blik fris te houden en de teamband sterk gaan we naar interessante en innovatieve events op workation naar het buitenland.

Meer vacatures

Junior BI Consultant

Fulltime - Doorn

Junior Data Analist

Fulltime - Doorn

Wie zijn wij?

ProAnalytics is werkzaam voor grote en middelgrote organisaties waar we elke keer weer waarde toevoegen door data aan het werk te zetten. Dit door het bouwen en implementeren van BI oplossingen waarbij Microsoft Power Platform/Azure een belangrijke rol speelt, door het toepassen van Data Science, geven van trainingen en advies/verandermanagement. Altijd samen met de klant.

Wat kan je verwachten?

Een warm welkom in een gezellig team met start-up mentaliteit. Vooral gedreven door de passie voor het inzetten van data om klant en mens verder te helpen. Elke vrijdag is iedereen binnen voor kennissessies, werken aan eigen initiatieven en de vrijdagmiddagborrel. Om onze blik fris te houden en de teamband sterk gaan we naar interessante en innovatieve events op workation naar het buitenland. Geen zorgen als je hier nog niet vaardig in bent, want dat is juist wat je gaat leren! Je volgt continue de laatste ontwikkelingen op het gebied van Data Science. Je kijkt er naar uit om echte bedrijfsvraagstukken op te lossen.

Wie ben jij?

Een enthousiaste teamspeler met interesse in BI en passie voor Data Science. Omdat data nou eenmaal kruipt waar het niet gaan kan. Je rust niet tot de beste oplossing is gevonden om de klant verder te helpen. Creatief en communicatief sterk. Gelooft dat advies geven, de mouwen opstropen en samen aan de slag gaan bij je past.

Jij neemt mee:

Bij de functie hoort:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word jij onze nieuwe BI Consultant?