Advies

Wij brengen u naar uw doel

Wanneer uw organisatie data als focuspunt in de bedrijfsstrategie heeft op genomen of net de eerste stappen zet op het gebied van datagedreven werken; dan is één ding zeker. Dit verloopt nooit precies volgens het pad dat u uitgedacht heeft. Het is een dynamisch proces en heeft impact op iedereen betrokken binnen uw organisatie. Goed advies en begeleiding bij het (verder) digitaliseren van processen en analyseren van data is dan ook belangrijk voor het creëren van draagvlak en begrip. Met onze kennis en ervaring helpen wij u graag.

Iedere organisatie is uniek. ProAnalytics onderzoekt de “data maturity” van uw organisatie en geeft passend advies. Samen bouwen we aan een toekomstbestendige oplossing. Zowel op het gebied van analytics als op het gebied van verandermanagement. Waar data objectieve inzichten geeft, zijn mensen nodig om deze inzichten in de praktijk toe te passen. 

Samen met u gaan we de reis aan; op onze geheel eigen (werk)wijze.

Onze werkwijze

MEEDENKEN

Samen kijken we naar uw data vraagstuk, op strategisch en operationeel vlak. Waar ligt de eerste behoefte en waar beweegt de markt zich heen? We stellen scherpe vragen en komen met ideeën.

ADVISEREN

We brengen het aanwezige data landschap, de datakwaliteit en het gebruik in kaart. Ook nemen we de samenstelling en kennis- / ervaringsniveau van een IT en BI team mee om te komen tot een toekomstbestendig advies.

IMPLEMENTEREN

Implementeren op basis van een goed doordacht proces, eindgebruikers voorbereid en getraind, draagvlak duurzaam en bijschakelen waar nodig voor last minute wensen.

REALISEREN

Samen gaan we aan de slag. We koppelen continu terug aan de stakeholders. Vanaf dag één betrekken we onze tijdelijke collega's en dragen we onze kennis over.

BORGEN

Borgen het moeilijkste? Wij zorgen dat iedereen al zo enthousiast en kundig is, dat er na de implementatie al weer vooruit gekeken wordt naar volgende stappen. De kennis bij u in huis, wij dichtbij voor sparren en vragen.

Bent u klaar voor uw volgende stap?

Translate »