Werken bij ProAnalytics

Bij onze snelgroeiende start-up in de BI is geen dag hetzelfde. Je ontwikkelt jezelf in een razendsnel tempo, krijgt direct uitdagende klussen en werkt in kleine teams met inspirerende collega's.

Gelijk door naar onze vacatures >

ProAnalytics is werkzaam voor grote en middelgrote organisaties waar we elke keer weer waarde toevoegen door data aan het werk te zetten. Zo bouwen en implementeren we BI oplossingen waarbij Microsoft Power Platform/Azure een belangrijke rol speelt. Daarnaast passen we Data Science toe, geven we trainingen en adviseren we over verandermanagement. Altijd samen met de klant.

Thuisbasis van ProAnalytics is een prachtige locatie op landgoed Zonheuvel in Doorn. In deze inspirerende omgeving is naast de mogelijkheid o.a. een potje te voetballen, gamen en gezellig buiten te lunchen, alle ruimte voor het ontvangen van klanten en het geven van BI en Data Science trainingen.

Ook aan de slag bij de leukste BI club?

Je bent een sparringspartner voor de klant, stelt een plan van aanpak op waarin het ontsluiten van de data en de kwaliteit van de data een belangrijke plaats heeft. Naast het ontsluiten van data en het bouwen van de oplossingen volgens plan, kijk je uiteraard ook altijd creatief naar hoe de data verrijkt kan worden met bijv. Machine Learning.
Bekijk hier de vacature
>

Als één van onze BI’er’s ben jij bij projecten van begin tot eind een (strategische) sparringpartner & adviseur. Waarbij je start met het opstellen van een goed plan van aanpak om de juiste data te kunnen ontsluiten. Vervolgens ga je samen met je team aan de slag met het bouwen van creatieve en innovatieve oplossingen. Allemaal om de klant dat extra stukje inzicht te bieden. Met op de klant afgestemde training én coaching zorg je voor draagvlak & kennis binnen de hele organisatie. 

Bekijk hier de vacature>

Als Online Marketeer B2B ben jij de drijvende kracht om ProAnalytics op de kaart te zetten. Je spart met de consultants en business development en zorgt dat onze technische kennis en inspirerende cultuur van onze website en socials straalt.
Bekijk hier de vacature
>

Staat je vacature er niet tussen maar heb je wel een grote passie voor data en wil je graag in de energie van een start up aan de slag? Stuur ons dan een open sollicitatie en kom kennis maken!

Acquisitie n.a.v. onze vacatures wordt niet op prijs gesteld

We werken o.a. voor:

Proef onze sfeer

Werken bij ProAnalytics betekent een warm welkom in een gezellig team met start-up mentaliteit. Vooral gedreven door de passie voor het inzetten van data om klant en mens verder te helpen. Elke vrijdag is iedereen binnen voor kennissessies, werken we aan eigen initiatieven en blijven we vaak lang hangen tijdens de vrijdagmiddagborrel. Om onze blik fris te houden en de teamband sterk gaan we naar interessante en innovatieve events op workation naar het buitenland.

Staat jouw vacature er niet tussen?
We horen graag waar jij naar op zoek bent!