Training

We delen onze kennis, zodat u zelfstandig verder kunt

Wanneer uw organisatie data gedreven gaat werken, kan dit van grote invloed zijn op wat er van uw mensen wordt verwacht. Deze verandering is een dynamisch proces en verloopt voor iedereen anders. Goede begeleiding bij het (verder) digitaliseren van processen is daarom belangrijk voor het creëren van draagvlak en begrip.

Onze kracht ligt in het begeleiden en coachen van management, teams en individuele werknemers. We werken met de kwaliteiten die uw medewerkers in huis hebben en voegen kennis en kunde toe waar nodig.

Doel is dat iedereen zich zo snel mogelijk de processen eigen maakt, zelfstandig met de tools aan de slag kan en de nieuwe inzichten kan toepassen.

We verzorgen zowel incompany gebruikerstrainingen als deepdives op het gebied van Power BI, datawarehousing, datafactory, powerapps en niet in de laatste plaats data science. Onze kennisoverdracht kan ook in de vorm van kennisdeling en coaching on the job. 

Daarmee heeft u alles in eigen beheer.

Kennissessies

Tijdens onze maandelijkse kennissessies duiken we in een BI onderwerp. Experts praten u bij en middels cases wordt abstracte BI kennis in sprekende voorbeelden tot leven gebracht. U hebt geen voorkennis nodig om aan de kennissessie deel te nemen.

Komende kennissessies:

  • 28 mei – Power BI security – 15.00 – 17.00 te Doorn
  • 11 juni – Azure Machine Learning – 15.00 – 17.00 te Doorn

NEURALE NETWERKEN

14 mei 2021 – 15.00 – 17.00 te Doorn

Neurale Netwerken (NN) zijn systemen geïnspireerd op de manier waarop het menselijk brein werkt. De computer leert als het ware zelf patronen te herkennen en hiermee voorspellingen te doen. In deze kennissessie legt Jesse de basisconcepten van NN uit en werkt hij in Python een voorbeeld uit.

Neurale Netwerken zijn een aanvulling op andere Machine Learning modellen. Neurale Netwerken zijn weliswaar minder inzichtelijk dan bijvoorbeeld lineaire modellen, maar in specifieke gevallen voorspellen ze wel beter.

Er wordt veel gesproken over Deep Learning maar wat het nu echt is weten niet veel mensen. Na deze kennissessie loopt u in ieder geval met een bak inzicht in dit fenomeen weer de deur uit.

Meer weten, meer kunnen, meer training?