Training

Onze kracht ligt in het begeleiden en coachen van management, teams en individuele werknemers. We werken met de kwaliteiten die medewerkers zelf in huis hebben en voegen kennis en kunde toe waar nodig.

We delen onze kennis, zodat de organisatie zelfstandig verder kan

Wanneer jouw organisatie data gedreven gaat werken, kan dit van grote invloed zijn op wat er van jouw mensen wordt verwacht. Deze verandering is een dynamisch proces en verloopt voor iedereen anders. Goede begeleiding bij het (verder) digitaliseren van processen is daarom belangrijk voor het creëren van draagvlak en begrip.

Doel is dat iedereen zich zo snel mogelijk de processen eigen maakt, zelfstandig met de tools aan de slag kan en de nieuwe inzichten kan toepassen.

We verzorgen zowel incompany gebruikerstrainingen als deepdives op het gebied van Power BI, datawarehousing, datafactory, powerapps en niet in de laatste plaats data science. Onze kennisoverdracht kan ook in de vorm van kennisdeling en coaching on the job. 

Daarmee heb je alles in eigen beheer.

ProAnalytics analyseert data op dashboard

Wat klanten zeggen

Kennissessies

Tijdens onze maandelijkse kennissessies duiken we in een BI onderwerp. Experts praten je bij en middels cases wordt abstracte BI kennis in sprekende voorbeelden tot leven gebracht. Je hebt geen voorkennis nodig om aan de kennissessie deel te nemen.

Komende kennissessies:

  • 18 februari 2022 – Power Automate in Power BI
  • 18 maart 2022 – RPA & Paven Automate Desktop
  • 13 mei 2022 – Data Visualisatie tips & trucs

Kennissessie Power Automate

18 feb. 2022 – 15.00 – 17.00 te Doorn

Met Power Automate kun je werkprocessen tussen verschillende app’s, bestanden en gegevens automatiseren. In deze kennissessie nemen we je mee in de basics zodat je er direct zelf mee aan de slag kunt. Binnenkort volgt een gedetaileerd programma, hou daarvoor onze site in de gaten of meld je onderaan de site aan voor de nieuwsbrief.

Meer weten, meer kunnen, meer training?

Translate »