Training

Onze kracht ligt in het begeleiden en coachen van management, teams en individuele werknemers. We werken met de kwaliteiten die medewerkers zelf in huis hebben en voegen kennis en kunde toe waar nodig.

We delen onze kennis, zodat de organisatie zelfstandig verder kan

Wanneer jouw organisatie data gedreven gaat werken, kan dit van grote invloed zijn op wat er van jouw mensen wordt verwacht. Deze verandering is een dynamisch proces en verloopt voor iedereen anders. Goede begeleiding bij het (verder) digitaliseren van processen is daarom belangrijk voor het creëren van draagvlak en begrip.

Doel is dat iedereen zich zo snel mogelijk de processen eigen maakt, zelfstandig met de tools aan de slag kan en de nieuwe inzichten kan toepassen.

We verzorgen zowel incompany gebruikerstrainingen als deepdives op het gebied van Power BI, datawarehousing, datafactory, powerapps en niet in de laatste plaats data science. Onze kennisoverdracht kan ook in de vorm van kennisdeling en coaching on the job. 

Daarmee heb je alles in eigen beheer.

ProAnalytics analyseert data op dashboard

Wat klanten zeggen

Kennissessies

Tijdens onze maandelijkse kennissessies duiken we in een BI onderwerp. Experts praten je bij en middels cases wordt abstracte BI kennis in sprekende voorbeelden tot leven gebracht. Je hebt geen voorkennis nodig om aan de kennissessie deel te nemen.

Komende kennissessies:

  • december – Mobiel Dashboard Design
  • 17 januari – kennismiddag
    • Terugblik 2022 Power BI updates
    • Power BI Externe tools
    • Power Automate
    • DataVerse Demo

Kennissessie Mobiel Dashboard Design

2 december 2022 – 15:00-17:00 te Doorn

Met de februari-release van Power BI heeft Microsoft een aantal grote verbeteringen doorgevoerd op de mobiele designer van Power BI. Hierdoor kun je nog beter mobiele rapportages op maat maken, maar waarop moet je dan eigenlijk letten en hoe zorg je ervoor dat je het maximale haalt uit het kleine mobiele scherm? Deze en andere vragen worden door Joost Romijn en Dennis de Kock beantwoord in deze kennissessie die vol praktische tips is gestopt.


Meer weten, meer kunnen, meer training?