Training

Onze kracht ligt in het begeleiden en coachen van management, teams en individuele werknemers. We werken met de kwaliteiten die medewerkers zelf in huis hebben en voegen kennis en kunde toe waar nodig.

We delen onze kennis, zodat de organisatie zelfstandig verder kan

Wanneer jouw organisatie data gedreven gaat werken, kan dit van grote invloed zijn op wat er van jouw mensen wordt verwacht. Deze verandering is een dynamisch proces en verloopt voor iedereen anders. Goede begeleiding bij het (verder) digitaliseren van processen is daarom belangrijk voor het creëren van draagvlak en begrip.

Doel is dat iedereen zich zo snel mogelijk de processen eigen maakt, zelfstandig met de tools aan de slag kan en de nieuwe inzichten kan toepassen.

We verzorgen zowel incompany gebruikerstrainingen als deepdives op het gebied van Power BI, datawarehousing, datafactory, powerapps en niet in de laatste plaats data science. Onze kennisoverdracht kan ook in de vorm van kennisdeling en coaching on the job. 

Daarmee heb je alles in eigen beheer.

ProAnalytics analyseert data op dashboard

Wat klanten zeggen

Kennissessies

Tijdens onze maandelijkse kennissessies duiken we in een BI onderwerp. Experts praten je bij en middels cases wordt abstracte BI kennis in sprekende voorbeelden tot leven gebracht. Je hebt geen voorkennis nodig om aan de kennissessie deel te nemen.

Komende kennissessies:

  • 16 september – Power BI Goals/Metrics in Power BI
  • 30 september – DataVerse
  • 4 november – Power BI externe tools
  • december – Mobiel Dashboard Design

Kennissessie Power BI Goals/Metrics in Power BI

16 september 2022 – 15:00-17:00 te Doorn

Goals stelt je in staat staat je belangrijkste doelen in 1 scherm te beheren. Vanuit hier kunnen jij en je team voortgang meten, status updates delen en dieper inzoomen op gemaakte analyses. Mark de Jonge brengt je in deze kennissessie up to speed met deze ‘vergeten’ functionaliteit.Meer weten, meer kunnen, meer training?