Over ons

ProAnalytics helpt organisaties echt verder. Wij zijn pas tevreden wanneer we waarde toevoegen en de organisatie en jouw mensen werkelijk een volgende stap in business intelligence en data science hebben laten maken.

Onze visie

ProAnalytics wil organisaties echt verder helpen. Geen software of uren leveren. We brengen onafhankelijk advies en zorgen ervoor dat onze adviezen ook daadwerkelijk worden geïmplementeerd en worden geborgd. Van A tot Z. Wij zijn pas tevreden wanneer we waarde toevoegen en jouw organisatie en jouw mensen verder helpen.

Wij doen dit door processen, techniek en mensen met elkaar te verbinden. Daarvoor gebruiken we Business Intelligence en data science oplossingen. We brengen verschillende databronnen bij elkaar en brengen eenduidige, betrouwbare en verhelderende inzichten. Vervolgens geven we jouw organisatie alle tools om zonder onze inzet verder te kunnen.

Voor onze collega’s betekent dit dat persoonlijke ontwikkeling en kennis delen centraal staat. Er wordt consequent ruimte gemaakt in de agenda om te investeren in persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is er om de week een sessie waarin we onze kennis en ervaringen met elkaar delen.

Ons Team

DENNIS DE KOCK

Sr. BI Consultant
Adviseur op het gebied van strategische BI oplossingen. Expert Data Integratie, Data Warehousing & Power BI. Met een passie voor mensen en hun ontwikkeling is Dennis een trainer pur sang. Daarnaast is Dennis de go to guy binnen de zorgmarkt.

MARK DE JONGE

Sr. BI Consultant
All round adviseur op het gebied van strategische BI oplossingen. Het werk van Mark kenmerkt zich door gedrevenheid en kwaliteit. Neemt anderen graag mee en geeft ze de ruimte om zich te ontwikkelen. Met een sterk analytisch vermogen en brede BI ervaring brengt Mark organisaties verder.

SAARTINA COENRADI

Directeur
Analyseert en verbindt mens, data en organisatie als geen ander. Strategisch advies en verandertrajecten zijn haar op het lijf geschreven. Gaat voor de win-win en staat elke ochtend op om de wereld een beetje mooier te maken.

JESSE SCHEVERS

Sr. Data Scientist
Jesse kijkt met kundige blik en creativiteit naar complexe materie zoals advanced analytics, AI & Machine Learning. Hij vertaalt dit zonder moeite naar begrijpelijke taal. Jesse is een data science expert die daadkrachtig bouwt aan BI oplossingen en zelflerende modellen. Samen werken aan een vraagstuk of even sparren met Jesse is dan ook een aanrader.

JOOST ROMIJN

Sr. BI Consultant
Vindt, verbindt en filtert exact díe data die nodig is om jouw bedrijf verder te brengen! Zijn visie op het gebied van procesoptimalisatie en nieuwe technologieën zoals sensor data brengen organisaties binnen de agribusiness naar een hoger niveau. Joost spreekt de taal binnen de AGF en met zijn enthousiasme en daadkracht werkt hij graag samen aan het optimaliseren van de inzichten in data.

MAARTEN DE KONING

Sr. BI Consultant
Frisse blik op data onderbouwd met kennis en ervaring. Maarten combineert Business Intelligence en Data Science in zijn projecten. Hij is altijd nieuwsgierig naar de context van de organisatie om zo te komen tot de beste BI oplossing. Hiervoor zet hij graag de nieuwste technologieën in. Maarten gaat ervoor om de klant écht verder te helpen.

SHAEN HAZENBRINK

Sr. BI Consultant Zorgdomein
Analytisch, creatief en nauw betrokken zijn eigenschappen die Shaen kenmerken. Met zijn achtergrond in de techniek en bedrijfskunde en ervaring binnen commercie, finance en gezondheidszorg weet hij met zijn 'Get it done’ mentaliteit complexe (data)vraagstukken te doorgronden en te vertalen naar praktische oplossingen en adviezen.

ROXANE DEMMINK

Operations manager
Roxane draait haar hand niet om voor plannen en coördineren. Het interne projectmanagement is dan ook zeker aan haar toevertrouwd. Hiernaast draagt zij zorg voor een stuk bedrijfsvoering. Zij is van vele markten thuis. Op zoek naar een oplossing? Dan denkt onze goedlachse Roxane graag mee.

WILLIAM VAN DER AA

Data Consultant
William heeft een enorme passie voor data en is zelfs in zijn vrije tijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen. Hij speelde eerder op hoog niveau basketbal, die drive zien we ook terug op de werkvloer, het maakt hem een echte teamplayer en iemand die niet terugdeinst voor een uitdaging.

LARS KNOESTER

Data Consultant
Lars heeft een bedrijfskundige achtergrond met een master in strategisch management. Dit maakt dat hij als geen ander alle facetten van de bedrijfsvoering binnen uw organisatie meeneemt bij het ontwikkelen van inzichtelijke stuurinformatie. Lars blijft graag op de hoogte van wat er speelt bij zijn klanten in de zorg. Het gaat om de verhalen achter de cijfers. Lars draagt graag bij aan de mogelijkheid om zowel te sturen op financiële KPI’s, als het realiseren van kwalitatief betere zorg.

JOANNE OOLBEKKINK

Data consultant
Met haar bachelor Bewegingstechnologie op zak heeft Joanne geleerd de mens centraal te stellen binnen de technologie. Deze lijn zet ze voort binnen de wereld van de data. Joanne is nieuwsgierig en leergierig en gaat net zolang totdat ze de oplossing voor een vraagstuk heeft gevonden. Kortom; een hoofd voor data en een hart voor de mens. Dit zet ze graag in om uw organisatie verder te helpen.

MESUT ÖZTÜRK

Data consultant
Met zijn achtergrond op het vlak van econometrie en operational research ligt Mesut's ervaring in het inzetten van wiskunde en statistiek om economische modellen te beschrijven en te voorspellen. Hij ziet dan ook de kracht van het verwerken en analyseren van uw data als geen ander. Het duidelijk in kaart brengen van de data van uw bedrijf en het brengen van inzichten die helpen uw organisatie verder te brengen is dan ook zijn doel. Mesut is gedreven, leergierig en stelt de juiste vragen om door te dringen tot de kern.

LEX PRUIJN

Data consultant
Met een afgeronde studie Psychologie en een studie Taalwetenschappen, heeft Lex toch zijn passie voor data opgepakt. Vanwege zijn hart voor mensen heeft hij zijn dataervaring opgedaan in de zorg. Graag draagt hij bij aan een optimale informatievoorziening, die helpt om zorgcliënten te voorzien van zo passend mogelijke en kwalitatief goede zorg.

NATHAN FRESEN

Jr. Data consultant
Nathan steekt graag de handen uit de mouwen om een data vraagstuk aan te pakken. Zo sportief als hij in het dagelijks leven is, zo gefocust is hij als het om data gaat. Nathan haalt graag de onderste steen boven en rust niet tot hij tot een goede oplossing is gekomen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?