Over ons

ProAnalytics helpt organisaties echt verder. Wij zijn pas tevreden wanneer we waarde toevoegen en de organisatie en jouw mensen werkelijk een volgende stap in business intelligence en data science hebben laten maken.

Onze visie

ProAnalytics wil organisaties echt verder helpen. Geen software of uren leveren. We brengen onafhankelijk advies en zorgen ervoor dat onze adviezen ook daadwerkelijk worden geïmplementeerd en worden geborgd. Van A tot Z. Wij zijn pas tevreden wanneer we waarde toevoegen en jouw organisatie en jouw mensen verder helpen.

Wij doen dit door processen, techniek en mensen met elkaar te verbinden. Daarvoor gebruiken we Business Intelligence en data science oplossingen. We brengen verschillende databronnen bij elkaar en brengen eenduidige, betrouwbare en verhelderende inzichten. Vervolgens geven we jouw organisatie alle tools om zonder onze inzet verder te kunnen.

Voor onze collega’s betekent dit dat persoonlijke ontwikkeling en kennis delen centraal staat. Er wordt consequent ruimte gemaakt in de agenda om te investeren in persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is er om de week een sessie waarin we onze kennis en ervaringen met elkaar delen.

Ons Team

DENNIS DE KOCK

Senior BI Consultant
Adviseur op het gebied van strategische BI oplossingen. Expert Data Integratie, Data Warehousing & Power BI. Met een passie voor mensen en hun ontwikkeling is Dennis een trainer pur sang. Daarnaast is Dennis de go to guy binnen de zorgmarkt.

MARK DE JONGE

Senior BI Consultant
All round adviseur op het gebied van strategische BI oplossingen. Het werk van Mark kenmerkt zich door gedrevenheid en kwaliteit. Neemt anderen graag mee en geeft ze de ruimte om zich te ontwikkelen. Met een sterk analytisch vermogen en brede BI ervaring brengt Mark organisaties verder.

SAARTINA COENRADI

Directeur
Analyseert en verbindt mens, data en organisatie als geen ander. Strategisch advies en verandertrajecten zijn haar op het lijf geschreven. Gaat voor de win-win en staat elke ochtend op om de wereld een beetje mooier te maken.

JESSE SCHEVERS

Senior Data Scientist
Jesse kijkt met kundige blik en creativiteit naar complexe materie zoals advanced analytics, AI & Machine Learning. Hij vertaalt dit zonder moeite naar begrijpelijke taal. Jesse is een data science expert die daadkrachtig bouwt aan BI oplossingen en zelflerende modellen. Samen werken aan een vraagstuk of even sparren met Jesse is dan ook een aanrader.

JOOST ROMIJN

Senior BI Consultant
Vindt, verbindt en filtert exact díe data die nodig is om jouw bedrijf verder te brengen! Zijn visie op het gebied van procesoptimalisatie en nieuwe technologieën zoals sensor data brengen organisaties binnen de agribusiness naar een hoger niveau. Joost spreekt de taal binnen de AGF en met zijn enthousiasme en daadkracht werkt hij graag samen aan het optimaliseren van de inzichten in data.

MAARTEN DE KONING

BI Consultant
Frisse blik op data onderbouwd met kennis en ervaring. Maarten combineert Business Intelligence en Data Science in zijn projecten. Hij is altijd nieuwsgierig naar de context van de organisatie om zo te komen tot de beste BI oplossing. Hiervoor zet hij graag de nieuwste technologieën in. Maarten gaat ervoor om de klant écht verder te helpen.

ROXANE DEMMINK

Project Coordinator
Draait haar hand niet om voor het organiseren van kennissessies, maken van markt analyses en verdiept zich ondertussen ook in Power BI want het data virus heeft haar nu ook te pakken.

WILLIAM VAN DER AA

Junior Data Consultant
William heeft een enorme passie voor data en is zelfs in zijn vrije tijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen. Hij speelde eerder op hoog niveau basketbal, die drive zien we ook terug op de werkvloer, het maakt hem een echte teamplayer en iemand die niet terugdeinst voor een uitdaging.

LARS KNOESTER

Data Consultant
Gedreven en leergierig. Met een passie voor analyseren en kennis van data doorgrondt Lars graag complexe vraagstukken. Hij is scherp op nieuwe ontwikkelingen en trends binnen data. Lars haalt het maximale uit zijn werk én zichzelf.

FOLKE COENRADI

Junior Marketeer
Als junior marketeer helpt Folke om ProAnalytics op de kaart te zetten. Hij houdt van een goede (woord)grap en brengt een boel gezelligheid mee. Samen met zijn collega’s geeft hij een gezicht aan ons team.

Joanne Oolbekkink

Junior Data consultant
Joanne heeft een hart voor techniek én mens. Ze is leergierig en weet altijd de juiste vragen te stellen. Betrokken en vol inzet om samen het beste uit uw data te halen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?