Over ons

Onze visie

ProAnalytics wil organisaties echt verder helpen. Geen software of uren leveren. We brengen onafhankelijk advies en zorgen ervoor dat onze adviezen ook daadwerkelijk worden geïmplementeerd en worden geborgd. Van A tot Z. Wij zijn pas tevreden wanneer we waarde toevoegen en uw organisatie en uw mensen verder helpen.

Wij doen dit door processen, techniek en mensen met elkaar te verbinden. Daarvoor gebruiken we Business Intelligence en data science oplossingen. We brengen verschillende databronnen bij elkaar en brengen eenduidige, betrouwbare en verhelderende inzichten. Vervolgens geven we uw organisatie alle tools om zonder onze inzet verder te kunnen.

Voor onze collega’s betekent dit dat persoonlijke ontwikkeling en kennis delen centraal staat. Er wordt consequent ruimte gemaakt in de agenda om te investeren in persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is er om de week een sessie waarin we onze kennis en ervaringen met elkaar delen.

DENNIS DE KOCK

Heeft de officiële titel Mr. Power BI 2019 – ProAnalytics op zijn naam staan. Data-integratie kent voor hem ook geen geheimen meer. Passie voor mensen en hun ontwikkeling, trainer pur sang. Realiseert geweldige oplossingen en leidt iedereen in zijn omgeving direct op. Zijn geduld komt hierbij soms handig van pas!

MARK DE JONGE

Nuchter, met veel humor. Mark is expert in data-integratie en maakt waanzinnige dashboards. Wordt pas echt blij als hij op een dag weer iets nieuws heeft geleerd. Hij is dan ook aangewezen op life hacks om alles in een dag te passen. Blik op oneindig en gáán.

De enige in ons team die zo trots kan zijn als een Zeeuw!

SAARTINA COENRADI

Analyseert en verbindt mens, data en organisatie als geen ander. Strategisch advies en verandertrajecten zijn haar op het lijf geschreven. Gaat voor de win-win en staat elke ochtend op om de wereld een beetje mooier te maken. Houdt van mensen, niet van koffie 😉

JESSE SCHEVERS

Zo bescheiden en leergierig als onze goedlachse data science expert is, zo daadkrachtig bouwt hij aan zelflerende modellen. Advanced analytics, AI, ML; Jesse kijkt met kundige blik en creativiteit naar oplossingen. Complexe materie vertaalt hij zonder moeite naar begrijpelijke taal. Samen werken aan een vraagstuk of even sparren met Jesse is dan ook een aanrader. Focus op scherp, humor aan en gaan!

JOOST ROMIJN

Vindt, verbindt en filtert exact díe data die nodig is om jouw bedrijf verder te brengen! Dit alles met oog voor zowel business, medewerker als klant. Sterk punt van Joost is dat hij niet kan nalaten om direct een stuk advies en begeleiding op gebied van procesoptimalisatie in te zetten. Zijn enthousiasme en daadkracht werken aanstekelijk. Ook aangestoken worden met zijn passie voor Business Intelligence? Er is altijd tijd voor kop koffie.

MAARTEN DE KONING

Frisse blik op data onderbouwd met kennis en ervaring. Maarten combineert de queries in zijn werk met quests in zijn leven. Altijd op zoek naar nieuwe kennis, manieren om waarde toe te voegen én gezellige tijden. De lat ligt daarbij hoog. Maarten gaat ervoor om de klant écht verder te helpen. Oh, en als je ooit een hulplijn zoekt voor een kennisquiz… bel Maarten.

TESSA SMITS

Marketeer met een grote passie voor ondernemen & innovatie. Een dag geen nieuw businessidee is een dag niet geleefd. Creatief, out of the box en analytisch. Gefascineerd door thema's als 'Delivering Happiness' en 'Kapitaal van het Geluk'. Ik geloof dat werkelijk waarde willen toevoegen in de wereld de sleutel is tot elk succes.

LARS KNOESTER

Gedreven en leergierig met een passie voor analyseren. Lars doorgrondt graag complexe vraagstukken en is scherp op nieuwe ontwikkelingen. Sportief, geïnteresseerd in anderen en enthousiast. Deze combinatie zorgt dat Lars graag zijn kennis verbreedt en het maximale uit zijn werk én zichzelf haalt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?