Training

Training en Leertraject

ProAnalytics is altijd voor en in ontwikkeling. Kennis delen staat centraal in de visie en aanpak van ProAnalytics. Niet alleen intern. We delen kennis ook graag met anderen. Dit doen we door (incompany) trainingen en onze kennissessies.

Onze trainers hebben allemaal janrenlange ervaring en zijn echte data enthousiastellingen . Je maakt je dus niet alleen theoretische kennis eigen, maar profiteert ook van de best practices van onze specialisten. 

De trainingen kun je los volgen. Als jij je echt wilt ontwikkelen tot een specialist op het vlak van BI, dan kunnen de trainingen ook worden gecombineerd tot een maatwerk leertraject. 

Neem contact op en we denken graag met je mee!

 

Schrijf je in!

Power BI Pro

Je bent (beginnend) Power BI gebruiker en wilt alles uit Power BI halen voor het beste resultaat

3 dagen

Datavisualisatie
Power BI

Tijdens deze training leer je alle handige kennis en weetjes om impact te maken met je dashboard.

1 dag

Dax Basics

In één dag de basics om DAX in te zetten bij grotere datasets en complexe analyses

1 dag

Incompany Training

Scroll verder naar Incompany Trainingen hieronderMaatwerk

Dax Advanced

Je hebt de basics van DAX onder de knie en wilt méér...


1 dag

Kennissessies

Wil jij vrijblijvend meer data kennis vergroten? Meld je dan aan voor onze kennissessies!


2 uur

Incompany Training

Wanneer jouw organisatie data gedreven gaat werken, kan dit van grote invloed zijn op wat er van jouw mensen wordt verwacht. Deze verandering is een dynamisch proces en verloopt voor iedereen anders. Goede begeleiding bij het (verder) digitaliseren van processen is daarom belangrijk voor het creëren van draagvlak en begrip.

Doel is dat iedereen zich zo snel mogelijk de processen eigen maakt, zelfstandig met de tools aan de slag kan en de nieuwe inzichten kan toepassen.

We verzorgen zowel incompany gebruikerstrainingen als deepdives op het gebied van Power BI, datawarehousing, datafactory, powerapps en niet in de laatste plaats data science. Onze kennisoverdracht kan ook in de vorm van kennisdeling en coaching on the job. 

Daarmee heb je alles in eigen beheer. 

Een Incompany Training dus, met net dat beetje meer aandacht en begeleiding! Meer weten? 

 

Kennismiddagen

Meerdere keren per jaar duiken we tijdens een kennismiddag in verschillende BI onderwerpen. Experts praten je bij en middels cases wordt abstracte BI kennis in sprekende voorbeelden tot leven gebracht.

Komende kennismiddagen:

  • 12 september 2023

Kennismiddag 12 September

12 september 2023 – 12.00 tot 17.00 te Doorn

Wil je net na de zomervakantie je kennis uitbreiden met nieuwe onderwerpen of ben je gewoon benieuwd naar de laatste ontwikkelingen? Je bent van harte welkom op ons Landgoed Zonheuvel in Doorn. Je wordt tijdens deze middag getrakteerd op een heerlijke lunch en interessante kennissessies!

De kennissessies staan o.a. in het teken van Microsoft Fabric. Microsoft Fabric brengt nieuwe en bestaande onderdelen van Power BI, Azure Synapse en Azure Data Factory samen in één geïntegreerde omgeving. Wat het precies is en hoe je er mee aan slag gaat, zijn natuurlijk de onderwerpen van deze middag. Zo gaan we kijken naar de rol van OneLake, de integratie met AI en de kosten die komen kijken bij Microsoft Fabric.

Met de introductie van Microsoft Fabric is ook versiebeheer geïntroduceerd in Power BI Desktop. Versiebeheer van Power BI in Azure DevOps maakt het onder andere eenvoudiger om samen te werken aan rapportages, versies te kunnen vergelijken en oude versies op te halen, ook wanneer je geen gebruik maakt van Microsoft Fabric!

Kortom genoeg op het programma om vol nieuwe
ideeën en kennis naar huis te gaan!

Lijkt dit je wat? Meld je hieronder dan snel aan!

Meer weten, meer kunnen, meer training?