Training

Training en Leertraject

ProAnalytics is altijd voor en in ontwikkeling. Kennis delen staat centraal in de visie en aanpak van ProAnalytics. Niet alleen intern. We delen kennis ook graag met anderen. Dit doen we door (incompany) trainingen en onze kennissessies.

Onze trainers hebben allemaal janrenlange ervaring en zijn echte data enthousiastellingen . Je maakt je dus niet alleen theoretische kennis eigen, maar profiteert ook van de best practices van onze specialisten. 

De trainingen kun je los volgen. Als jij je echt wilt ontwikkelen tot een specialist op het vlak van BI, dan kunnen de trainingen ook worden gecombineerd tot een maatwerk leertraject. 

Neem contact op en we denken graag met je mee!

 

Schrijf je in!

Power BI Pro

Je bent (beginnend) Power BI gebruiker en wilt alles uit Power BI halen voor het beste resultaat

3 dagen

Datavisualisatie
Power BI

Tijdens deze training leer je alle handige kennis en weetjes om impact te maken met je dashboard.

1 dag

Dax Basics

In één dag de basics om DAX in te zetten bij grotere datasets en complexe analyses

1 dag

Incompany Training

Scroll verder naar Incompany Trainingen hieronderMaatwerk

Dax Advanced

Je hebt de basics van DAX onder de knie en wilt méér...


1 dag

Kennissessies

Wil jij vrijblijvend meer data kennis vergroten? Meld je dan aan voor onze kennissessies!


2 uur

Incompany Training

Wanneer jouw organisatie data gedreven gaat werken, kan dit van grote invloed zijn op wat er van jouw mensen wordt verwacht. Deze verandering is een dynamisch proces en verloopt voor iedereen anders. Goede begeleiding bij het (verder) digitaliseren van processen is daarom belangrijk voor het creëren van draagvlak en begrip.

Doel is dat iedereen zich zo snel mogelijk de processen eigen maakt, zelfstandig met de tools aan de slag kan en de nieuwe inzichten kan toepassen.

We verzorgen zowel incompany gebruikerstrainingen als deepdives op het gebied van Power BI, datawarehousing, datafactory, powerapps en niet in de laatste plaats data science. Onze kennisoverdracht kan ook in de vorm van kennisdeling en coaching on the job. 

Daarmee heb je alles in eigen beheer. 

Een Incompany Training dus, met net dat beetje meer aandacht en begeleiding! Meer weten? 

 

Kennissessies

Tijdens onze maandelijkse kennissessies duiken we in een BI onderwerp. Experts praten je bij en middels cases wordt abstracte BI kennis in sprekende voorbeelden tot leven gebracht. Je hebt geen voorkennis nodig om aan de kennissessie deel te nemen.

Komende kennissessies:

 • 7 maart – Kennismiddag:
  • Terugblik 2022 Power BI updates
  • Power BI Externe tools
  • Power Automate
  • DataVerse Demo

Kennismiddag

7 maart 2023 – 12.00 tot 17.00 te Doorn

Tijdens deze kennismiddag word je getrakteerd op een heerlijke lunch en nog fijnere kennissessies van de consultants van ProAnalytics. De kennissessies staan volledig in het teken van Power BI en het Power Platform. De volgende onderwerpen staan op de agenda:

 • Highlights Power BI in 2022 > In 2022 heeft Microsoft meer dan 200 verbeteringen en vernieuwingen doorgevoerd op Power BI. De vernieuwingen met de grootste impact nemen we nog eens een keer extra onder de loep om er zeker van te zijn dat we het maximale uit de mogelijkheden van Power BI halen.

 • Externe tools in Power BI > Power BI is een krachtige oplossing, maar samen met de diverse externe tools kun je hier nog veel meer uithalen. Wat dacht je van DAX Studio om de performancen van je DAX-measures te optimaliseren, Bravo voor het optimaliseren van je datamodel of Tabular Editor voor gebruiksvriendelijk onderhoud van je rapportages. Gebruik je deze tools nog niet dagelijks? Dan belooft 2023 een mooi jaar te worden!

 • Power Automate > Power Automate biedt diverse opties om handmatig werk automatiseren. Wat dacht je van het automatisch genereren van PDF’s van Power BI rapportages, het versturen van grote aantallen gepersonaliseerde e-mails of het uitlezen van webpagina’s voor het verzamelen van data. Kortom, met Power Automate krijg je meer werk gedaan in 2023 en hoef je zelf minder te doen.

 • Dataverse >2022 stond bol van de metaverse, maar 2023 wordt het jaar van de dataverse. Gaan we dan virtueel, nee absoluut niet! Dataverse is de opslag onder PowerApps en biedt diverse mogelijkheden om zeer snel model driven applicaties te ontwikkelen met minimale technische kennis. Hoe? Dat behandelen we in deze kennissessie.

Het beste nieuws is dat je niet hoeft te kiezen uit één van deze onderwerpen maar dat ze allemaal worden behandeld gedurende de middag. Dan weet je zeker dat je vol nieuwe kennis en ideeën aan het einde van de middag naar huis gaat en 2023 vol inspiratie begint!


Meer weten, meer kunnen, meer training?