Training

Training en Leertraject

ProAnalytics is altijd voor en in ontwikkeling. Kennis delen staat centraal in de visie en aanpak van ProAnalytics. Niet alleen intern. We delen kennis ook graag met anderen. Dit doen we door (incompany) trainingen en onze kennissessies.

Onze trainers hebben allemaal janrenlange ervaring en zijn echte data enthousiastellingen . Je maakt je dus niet alleen theoretische kennis eigen, maar profiteert ook van de best practices van onze specialisten. 

De trainingen kun je los volgen. Als jij je echt wilt ontwikkelen tot een specialist op het vlak van BI, dan kunnen de trainingen ook worden gecombineerd tot een maatwerk leertraject. 

Neem contact op en we denken graag met je mee!

 

Schrijf je in!

Power BI Pro

Je bent (beginnend) Power BI gebruiker en wilt alles uit Power BI halen voor het beste resultaat

3 dagen

Datavisualisatie
Power BI

Tijdens deze training leer je alle handige kennis en weetjes om impact te maken met je dashboard.

1 dag

Dax Basics

In één dag de basics om DAX in te zetten bij grotere datasets en complexe analyses

1 dag

Incompany Training

Scroll verder naar Incompany Trainingen hieronderMaatwerk

Dax Advanced

Je hebt de basics van DAX onder de knie en wilt méér...


1 dag

Kennissessies

Wil jij vrijblijvend meer data kennis vergroten? Meld je dan aan voor onze kennissessies!


2 uur

Incompany Training

Wanneer jouw organisatie data gedreven gaat werken, kan dit van grote invloed zijn op wat er van jouw mensen wordt verwacht. Deze verandering is een dynamisch proces en verloopt voor iedereen anders. Goede begeleiding bij het (verder) digitaliseren van processen is daarom belangrijk voor het creëren van draagvlak en begrip.

Doel is dat iedereen zich zo snel mogelijk de processen eigen maakt, zelfstandig met de tools aan de slag kan en de nieuwe inzichten kan toepassen.

We verzorgen zowel incompany gebruikerstrainingen als deepdives op het gebied van Power BI, datawarehousing, datafactory, powerapps en niet in de laatste plaats data science. Onze kennisoverdracht kan ook in de vorm van kennisdeling en coaching on the job. 

Daarmee heb je alles in eigen beheer. 

Een Incompany Training dus, met net dat beetje meer aandacht en begeleiding! Meer weten? 

 

Kennismiddagen

Meerdere keren per jaar duiken we tijdens een kennismiddag in verschillende BI onderwerpen. Experts praten je bij en middels cases wordt abstracte BI kennis in sprekende voorbeelden tot leven gebracht.

Kennismiddagen 2024

Binnenkort verschijnen hier weer de data met de onderwerpen voor de kennismiddagen van 2024! Houd onze website en socials in de gaten.

Hopelijk tot snel.

Meer weten, meer kunnen, meer training?