Training

Training en Leertraject

ProAnalytics is altijd voor en in ontwikkeling. Kennis delen staat centraal in de visie en aanpak van ProAnalytics. Niet alleen intern. We delen kennis ook graag met anderen. Dit doen we door (incompany) trainingen en onze kennissessies.

Onze trainers hebben allemaal janrenlange ervaring en zijn echte data enthousiastellingen . Je maakt je dus niet alleen theoretische kennis eigen, maar profiteert ook van de best practices van onze specialisten. 

De trainingen kun je los volgen. Als jij je echt wilt ontwikkelen tot een specialist op het vlak van BI, dan kunnen de trainingen ook worden gecombineerd tot een maatwerk leertraject. 

Neem contact op en we denken graag met je mee!

 

Schrijf je in!

Power BI Pro

Je bent (beginnend) Power BI gebruiker en wilt alles uit Power BI halen voor het beste resultaat

3 dagen

Datavisualisatie
Power BI

Tijdens deze training leer je alle handige kennis en weetjes om impact te maken met je dashboard.

1 dag

Dax Basics

In één dag de basics om DAX in te zetten grotere bij datasets en complexe analyses

1 dag

Incompany Training

Scroll verder naar Incompany Trainingen hieronderMaatwerk

Dax Advanced

Je hebt de basics van DAX onder de knie en wilt méér...


1 dag

Kennissessies

Wil jij vrijblijvend meer data kennis vergroten? Meld je dan aan voor onze kennissessies!


2 uur

Incompany Training

Wanneer jouw organisatie data gedreven gaat werken, kan dit van grote invloed zijn op wat er van jouw mensen wordt verwacht. Deze verandering is een dynamisch proces en verloopt voor iedereen anders. Goede begeleiding bij het (verder) digitaliseren van processen is daarom belangrijk voor het creëren van draagvlak en begrip.

Doel is dat iedereen zich zo snel mogelijk de processen eigen maakt, zelfstandig met de tools aan de slag kan en de nieuwe inzichten kan toepassen.

We verzorgen zowel incompany gebruikerstrainingen als deepdives op het gebied van Power BI, datawarehousing, datafactory, powerapps en niet in de laatste plaats data science. Onze kennisoverdracht kan ook in de vorm van kennisdeling en coaching on the job. 

Daarmee heb je alles in eigen beheer. 

Een Incompany Training dus, met net dat beetje meer aandacht en begeleiding! Meer weten? 

 

Kennissessies

Tijdens onze maandelijkse kennissessies duiken we in een BI onderwerp. Experts praten je bij en middels cases wordt abstracte BI kennis in sprekende voorbeelden tot leven gebracht. Je hebt geen voorkennis nodig om aan de kennissessie deel te nemen.

Komende kennissessies:

  • december – Mobiel Dashboard Design
  • 17 januari – Kennismiddag:
    • Terugblik 2022 Power BI updates
    • Power BI Externe tools
    • Power Automate
    • DataVerse Demo

Kennissessie Mobiel Dashboard design

2 december – 15:00-17:00 te Doorn

Met de februari-release van Power BI heeft Microsoft een aantal grote verbeteringen doorgevoerd op de mobiele designer van Power BI. Hierdoor kun je nog beter mobiele rapportages op maat maken, maar waarop moet je dan eigenlijk letten en hoe zorg je ervoor dat je het maximale haalt uit het kleine mobiele scherm? Deze en andere vragen worden door Joost Romijn en Dennis de Kock beantwoord in deze kennissessie die vol praktische tips is gestopt.


Meer weten, meer kunnen, meer training?