Senior BI Consultant

Bij onze snelgroeiende start-up in de BI is geen dag hetzelfde. Er is altijd meer te leren, je blijft je ontwikkelen en inspireert jouw teamleden.

Jouw werkplek

Thuisbasis van ProAnalytics is een prachtige locatie op landgoed Zonheuvel in Doorn. In deze inspirerende omgeving is naast de mogelijkheid o.a. een potje te voetballen, gamen en gezellig buiten te lunchen, alle ruimte voor het ontvangen van klanten en het geven van BI en Data Science trainingen.

Proef onze sfeer

Werken bij ProAnalytics betekent een warm welkom in een gezellig team met start-up mentaliteit. Vooral gedreven door de passie voor het inzetten van data om klant en mens verder te helpen. Elke vrijdag is iedereen binnen voor kennissessies, werken we aan eigen initiatieven en blijven we vaak lang hangen tijdens de vrijdagmiddagborrel. Om onze blik fris te houden en de teamband sterk gaan we naar interessante en innovatieve events op workation naar het buitenland.

Meer vacatures

Junior BI Consultant

Fulltime - Doorn

Junior Data Scientist

Fulltime - Doorn

Wie zijn wij?

ProAnalytics is werkzaam voor grote en middelgrote organisaties waar we elke keer weer het onzichtbare in de organisatie zichtbaar maken. Door het ontsluiten van data en het bouwen van dashboards waarbij Microsoft Power BI Platform & Azure een belangrijke rol spelen.

Wat kan je verwachten?

Je bent strategisch sparringspartner van onze klanten. Je brengt jouw visie en ervaring op het gebied van data in. Samen met de klant en je collega’s stel je een plan van aanpak op waarin het ontsluiten en de kwaliteit van de data een belangrijke plaats heeft. Je weet namelijk als geen ander dat dit de basis is voor zinvolle inzichten en de acceptatie van de rapportage dashboards. Naast het ontsluiten van data en het bouwen van de oplossingen volgens plan, kijk je uiteraard ook altijd creatief naar hoe de data verrijkt kan worden en hoe bijv. Machine Learning kan worden toegepast om net even dat extra stukje inzicht aan de klant te bieden. De kenniscurve van de klant staat centraal; de kennis van de opbouw en het gebruik van de gerealiseerde oplossingen draag je over aan de klant door middel van training en coaching van zowel de BI/ICT verantwoordelijken als eindgebruikers. Alles om draagvlak binnen een organisatie te vergroten en de nieuwe werkwijze voor de klant te borgen.

Dit drijft je om elke keer weer bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en samen met je collega’s van ProAnalytics je beste beentje voor te zetten. 

Wie ben jij?

Een enthousiaste teamspeler die zich graag wil blijven ontwikkelen op het (strategisch) advies- en BI vlak, omdat data nou eenmaal kruipt waar het gaan kan. Altijd op zoek naar de beste oplossing om de klant verder te helpen. Creatief en communicatief sterk. Gelooft dat advies geven en tegelijkertijd de mouwen opstropen en samen aan de slag gaan een gouden combinatie is. Kennisdelen is je tweede natuur. Je vindt het dan ook leuk om collega’s en medewerkers van klanten te inspireren en te begeleiden. Je zoekt de ruimte om je eigen ideeën te ontplooien in een omgeving waarin initiatief, kennisdeling en samenwerken gewaardeerd en aangemoedigd worden.

Wij bieden

Ontwikkeling staat bij ons centraal. Uiteraard werken wij met de nieuwste tooling. Wij werken voornamelijk met de Microsoft stack en houden de ontwikkelingen en trends nauwlettend in de gaten.

Daarnaast wordt er binnen ons kantoor ook veel kennis met elkaar gedeeld, we doen het echt samen. Elke vrijdag is iedereen binnen voor kennissessies of om te werken aan eigen initiatieven. Uiteraard sluiten wij de week met elkaar af met een (digitale) vrijdagmiddagborrel. Om onze blik fris te houden en de teamband te versterken gaan we elk jaar naar interessante en innovatieve events in binnen- en buitenland. En wat door een ieder van ons op kantoor als een hoogtepunt wordt ervaren, wanneer we weer mogen reizen, is onze workation naar het buitenland.

Jij neemt mee:

Bij de functie hoort:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word jij onze nieuwe BI Consultant?