Online Marketeer B2B
Zin in een nieuw avontuur?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. ProAnalytics groeit en wij zoeken een enthousiaste en ondernemende online marketeer die ons helpt om het bedrijf verder uit te bouwen. Jouw creativiteit en innovativiteit krijgen hier volop de ruimte en een boost van de bruisende start up energie.

3+ jr

werkervaring

32 – 40 uur p.w.

Doorn

Waarom we jou nodig hebben

ProAnalytics groeit snel en de wereld mag dat weten! Onze nieuwe data projecten, interessante cases, inspirerende specialisten en unieke aanpak verdienen een podium. Daarom zoeken wij een online marketeer met een vlotte pen, die deze verhalen kan vertalen naar inspirerende cases, blogs, video’s, events etc. Ben jij ondernemend, vol energie en het type dat zijn mouwen opstroopt en er vol voor gaat? Dan ga je gegarandeerd een geweldige tijd tegemoet bij ons!

Een snelle check, matchen we?

Je bent:

Je neemt mee:

Hier word je blij van:

We hebben een match! 100%

Oké, 100% is misschien iets te optimistisch. Maar zolang jij enthousiast wordt van deze vacature, leren wij je heel graag kennen. Ook als je nog niet alles kunt afvinken. Bij ons krijg je namelijk de tijd om je expertise verder te vergroten en aan eigen initiatieven te werken. Dan wordt die 90% al snel 120%.

Gewoon met je LinkedIn profiel, wel zo makkelijk

Voor als je eerst even wilt kennismaken

Dit doe je als Online Marketeer bij ProAnalytics

Als de marketeer bij ons bedrijf ben je zowel de strategische sparringpartner & adviseur als diegene die zorgt dat bedachte ideeën concreet worden. Zo maak je een marketingplan, schrijf je aan productpagina’s op de website, interview je klanten, maak je posts voor social media en schrijf je mee aan artikelen en whitepapers. Je zet online marketing campagnes op via Google ads, LinkedIn advertising of relevante andere (online) platformen. Ook ben je verantwoordelijk voor het verder versterken van ons merk, uitbouwen huisstijl en bepalen tone of voice.

Je speelt een belangrijke rol in de groei van ons bedrijf en krijgt alle vrijheid om dit op jouw unieke manier vorm te geven.  

Dit is ProAnalytics

ProAnalytics is meer dan alleen een bedrijf dat data trajecten implementeert bij (middel)grote bedrijven. We doen er elke dag opnieuw alles aan om het onzichtbare zichtbaar te maken. Waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en onze best practices. We inspireren én motiveren elkaar. Want samen kom je uiteindelijk het meest ver.

Dit is ProAnalytics

ProAnalytics is meer dan alleen een bedrijf dat data trajecten implementeert bij (middel)grote bedrijven. We doen er elke dag opnieuw alles aan om het onzichtbare zichtbaar te maken. Waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en onze best practices. We inspireren én motiveren elkaar. Want samen kom je uiteindelijk het meest ver.

Ontmoet je nieuwe collega: Joost

Senior BI Specialist

“Meer dan op andere plekken waar ik heb gewerkt, heb ik het gevoel dat ProAnalytics werkelijk vertrouwen heeft in haar medewerkers & de vrijheid geeft om jezelf te ontwikkelen in de richting die jij wilt. Ons team heeft echt de drive om samen leuke dingen te doen, om klanten te helpen en kennis te delen waardoor ik altijd op de hoogte ben van de laatste tips & trucs.”

Wil je meer weten over hoe het is om bij ProAnalytics te werken? Bel dan met Joost, hij vertelt je er graag meer over.

Plan een belafspraak met Joost >

Tijd voor actie:

#1 Solliciteer via de site

Gewoon met je LinkedIn profiel, scheelt weer

#2 Kom op gesprek

Direct met de directeur en een senior collega, dan weten we gelijk of het klikt

#3 Loop een middag mee

Kun je echt de sfeer proeven

#4 Trek de champagne open

Waarom moeilijk doen als het ook snel kan. Je hebt een nieuwe baan!

Klaar om ervoor te gaan?

Solliciteren

Hieronder kun je je CV uploaden of de link naar je LinkedIn Profiel achterlaten:

Onze grootste branches

We zorgen voor beter inzicht in declarabiliteit en afrekening, voorspellen welke zorg afgenomen gaat worden en creëeren inzicht in de oorzaken van verzuim en verloop. Allemaal met behulp van BI.

AGF

We zorgen niet alleen voor inzicht in kostprijzen en marges, maar ontdekken ook de oorzaken van claims en voorspellen het koopgedrag van klanten. Niet alleen achter de computer, maar ook met onze poten in de modder. Zo plaatsen we bijvoorbeeld sensordata in kassen om het kweekgedrag te optimaliseren.

Wat onze klanten zeggen