Power BI roadmap

Nieuwe Integratie Power BI & Jupyter notebooks

Deze nieuwe functionaliteit in Power BI toverde bij ons een glimlach op ons gezicht. Vanaf nu is het mogelijk om Power BI rapporten, dashboards en visuals gemakkelijk te embedden in Jupyter notebooks. Een handige oplossing voor iedereen die Jupyter notebooks gebruikt om presentaties te geven. Daarnaast kun je data uit Power BI visuals exporteren voor een diepere analyse in Jupiter. Tevens is het mogelijk om de rapportage te filteren of bookmarks te gebruiken om een bepaald beeld op te slaan.

In 3 Stappen Embed Power BI in Jupiter Notebooks

Je kunt de Power BI client voor Jupiter installeren vanaf PyPI en je vind de open source Python package en bijhorende TypeScript widget op Github. Om deze nieuwe functionaliteit uit te proberen, volg onderstaand stappenplan of bekijk hier de instructies voor het uitvoeren van een demo >

Werken bij de leukste BI club?

Bij onze snelgroeiende start-up in de BI is geen dag hetzelfde. Je ontwikkelt jezelf in een razendsnel tempo, krijgt direct uitdagende klussen en werkt in kleine teams met inspirerende collega’s.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Tessa Smits

Tessa Smits

Manager Business Development Creatief, out of the box en analytisch. Zet nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van data om naar praktische oplossingen binnen de verschillende markten. Marketeer met een grote passie voor ondernemen & innovatie.
Translate ยป