Senior BI Consultant?
Kan je wel wat uitdaging gebruiken?

Heb jij ervaring in, of gaat jouw hart sneller kloppen van het zorgdomein, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ProAnalytics krijg je volop ruimte om nieuwe technieken te ontdekken en uitdagende projecten aan te gaan. Samen met de klant en je vaste club collega’s. Thuis, bij de klant of op ons gezellige kantoor in Doorn. 

5+ jr

werkervaring

32 – 40 uur p.w.

Doorn

Ha Senior BI Consultant,
kan je wel wat uitdaging gebruiken?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ProAnalytics krijg je volop ruimte om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en uitdagingen aan te gaan. Je werkt zonder gedetacheerd te worden, dus gewoon met je vaste club collega’s. Thuis, of op ons gezellige kantoor in Doorn.

Waarom we jou nodig hebben

Onze klanten zijn heel blij met ons en daar zijn we trots op! En met blije klanten komt meer werk. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe Senior BI Consultant die ons komt versterken in het zorgdomein. Wij zijn dan ook op zoek naar jouw expertise en drive om je steentje bij te dragen in de zorg. Een collega die zijn inzichten met ons team deelt en het leuk vindt onze gedreven starters onder z’n hoede te nemen. Iemand die ook graag met andere seniors wil sparren en zelf nooit uitgeleerd is. Want alleen zo kunnen we samen verder doorgroeien.

Een snelle check, matchen we?

Je bent:

Je neemt mee:

Hier word je blij van:

We hebben een match! 100%

Oké, 100% is misschien iets te optimistisch. Maar zolang jij enthousiast wordt van deze vacature, leren wij je heel graag kennen. Ook als je nog niet alles kunt afvinken. Bij ons krijg je namelijk de tijd om je expertise verder te vergroten en aan eigen initiatieven te werken. Dan wordt die 90% al snel 120%.

Gewoon met je LinkedIn profiel, wel zo makkelijk

Voor als je eerst even wilt kennismaken

Dit doe je als Senior BI Consultant Zorgdomein bij ProAnalytics

Als één van onze Senior BI’er’s ben jij bij projecten van begin tot eind een strategische sparringpartner & adviseur. Waarbij je start met het opstellen van een goed plan van aanpak om de juiste data te kunnen ontsluiten. Vervolgens ga je samen met je team aan de slag met het bouwen van creatieve en innovatieve oplossingen. Allemaal om de klant dat extra stukje inzicht te bieden. Met op de klant afgestemde training én coaching zorg je voor draagvlak & kennis binnen de hele organisatie. Ondertussen blijf jij je ontwikkelen zodat je op de hoogte blijft van nieuwe tools en mogelijkheden in de wereld van BI.

Je week in beeld

Om je op hoofdlijnen een idee te geven van jouw werkweek.

Maandag

Klantwerk
40%
Projectmanagement
20%
Interne begeleiding
40%

Dinsdag

Klantwerk
80%
Projectmanagement
20%

Woensdag

Klantwerk
25%
Interne begeleiding
25%
Innovatie & Ontwikkeling
50%

Donderdag

Klantwerk
50%
Interne begeleiding
50%

Vrijdag

Zelfontwikkeling​
50%
Kennissessie
25%
Sparren & Borrelen
25%

Dit is ProAnalytics

ProAnalytics is meer dan alleen een bedrijf dat data trajecten implementeert bij (middel)grote bedrijven. We doen er elke dag opnieuw alles aan om het onzichtbare zichtbaar te maken. Waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en onze best practices. We inspireren én motiveren elkaar. Want samen kom je uiteindelijk het meest ver. 

Dit is ProAnalytics

ProAnalytics is meer dan alleen een bedrijf wat data ontsluit voor (middel)grote bedrijven. We doen er elke dag opnieuw alles aan om het zichtbare mogelijk te maken. Niet alleen met de kennis die we al hebben, maar ook met de kennis die we nog moeten opdoen. We inspireren én motiveren elkaar. Want samen kom je uiteindelijk het verst. 

Ontmoet je nieuwe collega: Dennis

Senior BI Specialist

”Wat mij het meest inspireert in mijn werk is de uitdaging om het werk dat we doen iedere dag te verbeteren. Doordat kennis opdoen en delen zo belangrijk onderdeel is van onze organisatie krijg je regelmatig nieuwe ideeën en opties voorgeschoteld om de volgende dag direct mee aan de slag te gaan. De klanten waar wij voor werken vertrouwen ons volledig in het werk dat we uitvoeren. Hierdoor kijken ze je niet op de vingers en verwachten ze juist van je dat je met voorstellen, ideeën en initiatieven komt. Hiermee haal je zowel het beste uit jezelf als uit je klanten”.

Wil je meer weten over hoe het is om als Senior BI Consultant bij ProAnalytics te werken? Bel dan met Dennis, hij vertelt je er graag meer over.

Plan een belafspraak met Dennis >

Tijd voor actie:

#1 Solliciteer via de site

Gewoon met je LinkedIn profiel, scheelt weer

#2 Kom op gesprek

Direct met de directeur en een senior collega, dan weten we gelijk of het klikt

#3 Loop een middag mee

Kun je echt de sfeer proeven

#4 Trek de champagne open

Waarom moeilijk doen als het ook snel kan. Je hebt een nieuwe baan!

Klaar om ervoor te gaan?

Solliciteren

Hieronder kun je je CV uploaden of de link naar je LinkedIn Profiel achterlaten:

Onze grootste branches

We zorgen voor beter inzicht in declarabiliteit en afrekening, voorspellen welke zorg afgenomen gaat worden en creëeren inzicht in de oorzaken van verzuim en verloop. Allemaal met behulp van BI.

AGF

We zorgen niet alleen voor inzicht in kostprijzen en marges, maar ontdekken ook de oorzaken van claims en voorspellen het koopgedrag van klanten. Niet alleen achter de computer, maar ook met onze poten in de modder. Zo plaatsen we bijvoorbeeld sensordata in kassen om het kweekgedrag te optimaliseren.

Wat onze klanten zeggen