Stagiair Marketingcommunicatie

Ben jij klaar om je kennis in de praktijk toe te passen?

Dat komt goed uit! ProAnalytics zoekt namelijk een enthousiaste stagiair Marketingcommunicatie om samen ons bedrijf verder op de kaart te zetten. Jouw creativiteit en initiatief worden zeker gewaardeerd en we houden rekening met studie en sociale leven.

0+ jr

werkervaring

32 – 40 uur p.w.

Doorn

Waarom we jou nodig hebben

ProAnalytics groeit snel en de wereld mag dat weten! Onze nieuwe data projecten, interessante cases, inspirerende specialisten en unieke aanpak verdienen een podium. Daarom zoeken wij een stagiair Marketingcommunicatie die enthousiast wordt van branding, meedenken en opzetten van campagnes, schrijven van blogs, bijhouden van socialmediakanalen etc. Een allround stage dus. Hou jij van aanpakken en heb jij gave ideeën? Dan zit je bij ons zeker op je plek!

Een snelle check, matchen we?

Je bent:

Je neemt mee:

Hier word je blij van:

We hebben een match! 100%

Oké, 100% is misschien iets te optimistisch. Maar zolang jij enthousiast wordt van deze vacature, leren wij je heel graag kennen. Ook als je nog niet alles kunt afvinken. Bij ons krijg je namelijk de tijd om je expertise verder te vergroten en aan eigen initiatieven te werken. Dan wordt die 90% al snel 120%.

Gewoon met je LinkedIn profiel, wel zo makkelijk

Voor als je eerst even wilt kennismaken

Dit doe je als stagiair Marketingcommunicatie

Als Marketingcommunicatie stagiair werk je samen met je collega’s aan het verder op de kaart zetten van ProAnalytics. Je spart met de consultants en business development en zorgt dat de ideeën ook worden uitgevoerd. Geen dag is hetzelfde, want er zal veel voorbij komen tijdens je stage. Het schrijven en plaatsen van blogs en social media content, bouwen aan naamsbekendheid in de markten waar we actief zijn, meten van resultaten ingezette mediacampagnes en nog veel meer. Je krijgt veel vrijheid jouw ideeën en initiatieven uit te voeren.

Je speelt een belangrijke rol in de groei van ons bedrijf en krijgt alle vrijheid om dit op jouw unieke manier vorm te geven.  

Dit is ProAnalytics

ProAnalytics is meer dan alleen een bedrijf dat data trajecten implementeert bij (middel)grote bedrijven. We doen er elke dag opnieuw alles aan om het onzichtbare zichtbaar te maken. Waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en onze best practices. We inspireren én motiveren elkaar. Want samen kom je uiteindelijk het meest ver.

Dit is ProAnalytics

ProAnalytics is meer dan alleen een bedrijf dat data trajecten implementeert bij (middel)grote bedrijven. We doen er elke dag opnieuw alles aan om het onzichtbare zichtbaar te maken. Waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en onze best practices. We inspireren én motiveren elkaar. Want samen kom je uiteindelijk het meest ver.

Ontmoet je nieuwe collega: Joost

Senior BI Specialist

“Meer dan op andere plekken waar ik heb gewerkt, heb ik het gevoel dat ProAnalytics werkelijk vertrouwen heeft in haar medewerkers & de vrijheid geeft om jezelf te ontwikkelen in de richting die jij wilt. Ons team heeft echt de drive om samen leuke dingen te doen, om klanten te helpen en kennis te delen waardoor ik altijd op de hoogte ben van de laatste tips & trucs.”

Wil je meer weten over hoe het is om bij ProAnalytics te werken? Bel dan met Joost, hij vertelt je er graag meer over.

Plan een belafspraak met Joost >

Solliciteren

Hieronder kun je je CV uploaden of de link naar je LinkedIn Profiel achterlaten:

Onze grootste branches

We zorgen voor beter inzicht in declarabiliteit en afrekening, voorspellen welke zorg afgenomen gaat worden en creëeren inzicht in de oorzaken van verzuim en verloop. Allemaal met behulp van BI.

AGF

We zorgen niet alleen voor inzicht in kostprijzen en marges, maar ontdekken ook de oorzaken van claims en voorspellen het koopgedrag van klanten. Niet alleen achter de computer, maar ook met onze poten in de modder. Zo plaatsen we bijvoorbeeld sensordata in kassen om het kweekgedrag te optimaliseren.

Wat onze klanten zeggen