Volle belading

Met een volle bak onderweg? Met data bepaal je de optimale belading!

Een vrachtwagen die niet helemaal beladen op weg gaat is weggegooid geld. Maar hoe zorg je er nu voor dat verschillende bestellingen en klanten zo efficiënt mogelijk bevoorraad worden?

De belading inplannen en de optimale route uitrekenen wordt nu binnen de AGF nog veel met de hand gedaan. Maar ziet een mens echt alle mogelijke combinaties? Weet hij werkelijk de meest optimale situatie te berekenen? Dit wiskundige probleem kan met data het meest optimaal worden opgelost.

Met data zoals verkooporders, klantgegevens, locatie van herkomst en bestemming, condities van transport per desbetreffend product en de deadline van levering gaat het algoritme aan de slag en levert de meest optimale route en belading op. Op deze manier kan je met data flink in de transportkosten besparen.

Benieuwd hoe jij ook met data de kortste routes inplant en vrachtwagens optimaal belaadt?
Joost Romijn onze senior BI consultant AGF komt tijdens een inspiratiesessie graag laten zien wat de mogelijkheden van data binnen de AGF zijn. Tijdens deze sessie bespreekt hij de verschillende manieren om waarde te halen uit jullie specifieke data, deelt best practice cases uit de sector en kijkt wat relevant is voor jouw organisatie.

Plan een inspiratie sessie in

In één sessie up to date over data mogelijkheden in jouw bedrijf.

Hoe wordt je een datagedreven organisatie? En waarom zou je hier aan beginnen? Tijdens de inspiratiesessie kijken we samen naar de mogelijkheden van data in de AGF. We bespreken de verschillende manieren om waarde te halen uit je data en kijken wat relevant is voor jouw organisatie. Daarbij kunnen we inspireren met onze templates en best practices voor de AGF sector. We tonen voorbeelden en nemen je mee in de reis naar datagedreven werken. Plan nu vrijblijvend een inspiratiesessie in:

+31 6 21339059

rechtstreeks met Joost een afspraak maken

Adres Amersfoortseweg 102, 3941 EP Doorn

Email j.romijn@proanalytics.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Translate »