Inzicht in stuurinformatie

Ook onderweg inzicht in belangrijke stuurinformatie

Werken gebeurde al op meer plekken dan kantoor maar door de pandemie is de werkplek helemaal flexibel geworden. Het is dus nog belangrijker geworden dat je overal inzicht heeft in belangrijke bedrijfsinformatie. Zelfs tijdens het uitlaten van de hond kan jij dan een vergadering bijwonen en in één oogopslag zien welke beslissingen de juiste zijn.

De wereldwijde pandemie heeft onze werkplek drastisch veranderd. De kans is groot dat je dit leest terwijl je aan de keukentafel werkt, of vanuit jouw geïmproviseerde kantoor op zolder. Het is een tijd van veel veranderingen. Niet alleen privé maar ook organisaties staan voor uitdagingen. Waar je eerder even het kantoor van jouw collega binnen liep voor een vraag, is dat nu wel anders. Vergaderingen voeren we tegenwoordig online en zo zijn er veel veranderingen ontstaan in de werkprocessen.

Ondanks deze veranderingen wil je als manager of ondernemer uiteraard op de hoogte zijn wat er speelt binnen jouw organisatie of afdeling. Welke resultaten zijn er vandaag bereikt, hoe lopen de projecten en hoe gaat het met de werving van nieuwe medewerkers?
Up-to-date inzichten in data en stuurinformatie is wat je nodig hebt.
Deze tijd biedt daarom ook mooie kansen om data gedreven aan de slag te gaan. Ontvang real time stuurinformatie op uw mobiele telefoon zodat je direct op de hoogte bent van het aantal verkopen, de openstaande facturen en afgehandelde supporttickets van die dag. Informatie die je op elk moment van de dag kunt oproepen met de Power BI app op uw mobiele telefoon. Het maakt het op afstand werken nog makkelijker!

Grijp jij de kans nu data gedreven aan de slag te gaan? Neem gerust contact met ons op voor advies en ondersteuning.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Translate »