Kennissessie DAX Power BI

Kennissessie DAX Power BI

De werkelijk kracht van Power BI komt pas naar voren wanneer je aan de slag gaat met DAX. Helaas geldt voor DAX: DAX is simple, but it is not easy. Daarom nemen onze Power BI experts Joost Romijn en Dennis de Kock je tijdens deze kennissessie mee in de basisprincipes van DAX. Je leert onder andere op welke manier je de CALCULATE-functie inzet en hoe dit samen hangt met de row- en filter-context. Daarnaast worden zaken als syntax sugar en table-functies besproken om een beter begrip te krijgen van de werking van DAX. Dit alles ondersteund door diverse vraagstukken uit de praktijk.

27 augustus 2021 – 15.00 – 17.00 te Doorn

Je kunt je kosteloos aanmelden via: https://lnkd.in/e8TNXPv

#dax #powerbi #data #dashboard #kennissessie

Werken bij de leukste BI club?

Bij onze snelgroeiende start-up in de BI is geen dag hetzelfde. Je ontwikkelt jezelf in een razendsnel tempo, krijgt direct uitdagende klussen en werkt in kleine teams met inspirerende collega’s.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Tessa Smits

Tessa Smits

Manager Business Development Creatief, out of the box en analytisch. Zet nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van data om naar praktische oplossingen binnen de verschillende markten. Marketeer met een grote passie voor ondernemen & innovatie.
Translate ยป